dilluns, 6 d’abril del 2020

REPTE MUSICAL


Hola a tothom
L'Institut Damià Cameny vol solidaritzar-se amb la situació per la qual estem passant tots plegats. Vol estar al costat dels que ho estan passant malament, els que estan als hospital , els que estan a casa sense poder estar al costat dels seus, els que estan patint situacions complicades, els que esteu farts del confinament, de deures...... Per això he pensat  entre tots/es fer un muntatge audiovisual i donar molta força a la gent que ara pateix més. PERQUÈ ENTRE TOTS AIXÒ HO ATUREM!!!!!!

Si voleu participar  llegiu i seguiu bé les instruccions per fer aquest video muntatge. RECORDEU QUE LES ACTIVITATS QUE FEM SÓN AVALUABLES I US PODEN AJUDAR A ASSOLIR  EN ALGUNS CASOS LA MATÈRIA I EN ALTRES PER PUJAR NOTA.
Tothom pot participar, cantant tocant, ballant........ alumnes, profes, famílies. No cal cantar-la tota amb algun vers, estrofa tornada és sufucient.

NO ÉS CAP CONCURS, ÉS UN VIDEO-MUNTATGE SOLIDARI, EL QUE MÉS COMPTE ÉS LA VOSTRE PARTICIPACIÓ .  Hauria de quedar semblat a aquest però amb una altra cançó, és clar!!!!



1. La cançó és "TORNAREM" de Lax'n Busto però en la versió de la Marató del 2012. 
2. Heu de seguir el karaoke, però sobretot quan canteu ho heu de fer amb els auriculars ( escoltant la cançó ). Només us heu de gravar ( en format instagram, vertical ) cantant.
NO es pot escoltar la vostra veu amb la part instrumental del karaoke. Repeteixo; NOMÉS US HEU DE GRAVAR LA VEU ( a capella )
3, El vídeo me l'heu de compartir per Drive, no per correu ordinari, perquè pesa molt. Recordeu de  tenir activat el permís per jo poder descarregar-lo i fer el muntatge.

Preparats/ des...... doncs endavant!!!!!  

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada